Kotlíkový guláš
109 KčNa vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Mezisoučet : 0 Kč
Zobrazuji všech 28 výsledků
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Všichni ho známe, většina z nás ho jí, ale málokdo ví, jak by mělo chutnat. Proto přinášíme konečně poctivé SUŠENÉ MASO (JERKY), vyrobené z toho nejkvalitnějšího hovězího masa. Díky tomu si můžete vychutnat skvělou chuť masa bez použití dochucovadel, jen se špetkou soli.Ideální svačina na cesty, do přírody, nebo i při práci. Vysoký obsah proteinů (až 77%) zajistí regeneraci svalů po zátěži a téměř nulové množství tuků a sacharidů Vás udrží v kondici po celý den.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez dochucovadel.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů. 24h marinovaná a pomalu pečená. Na přípravu 150g použito 230g masa. 64g bílkovin a pouze 21g tuku v jedno balení.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
Libový plátek hovězího masa v sladkokyselé rajské omáčce. Přílohu tvoří rýžové těstoviny penne.
Pestrý mix chutí, kdykoli máš chuť na něco malého na zub. Lehce solené sušené maso smíchané se sladkým sušeným ovocem a přírodními ořechy ti dodá dostatek energie na další cestu, nebo do náročného pracovního dne. Vše samozřejmě 100% přírodní, bez jakékoli chemie a zbytečných přísad.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Vhodnou přílohu tvoří rýže.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné bramborem.
Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily si celý svět. Velmi oblíbené ve Státech, ale také ve Skandinávii. Asi tušíte proč, že? Naše koule z hovězího předního mletého masa jsme namixovali s rýží basmati a dochutili pouze petrželí. Pak již jen pepř a sůl a hotovo. Sladká rajská omáčka je klasikou z kořenové zeleniny a rajského protlaku, s lehkým tónem skořice. Věřte, že toto bude trhák, po kterém se utlučou hlavně vaše děti. Poměr masa a rýže basmati jsme zvolili takový, aby bylo jídlo kompletně vyvážen
Je to steak, není to steak? Tak trochu oboje. Aby se Vám lépe jedlo ze sáčku, udělali jsme Vám ze steaku kostky. A to ne ledajaké, neboť se jedná o prvotřídní hovězí z mladých býčků. Aby zkřehlo, naložili jsme jej přes noc do oleje a tymiánu, který mu přidá tu správnou vůni a finální chuť. Poté jej vložíme do trouby a pečeme. Závěrečná sterilace se již jen podepíše na tom, že se maso krásně na jazyku rozpadá a krásně naplní vaše chuťové pohárky. Jeho nízká hmotnost jej, tak jako další 100% masa, předurčuje
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Plátky hovězího masa dušené na cibulce, omáčka je doplněna kousky vařeného vejce.
Plátek hovězího masa s vepřovou klobásou v omáčce s okurkami, dochucené hořčicí.
Kousky hovězí maso v omáčce na cibulovém základu dochucené česnekem a cibulí.
Plátek hovězího masa s omáčkou se špekem, křenem, česnekem, paprikou a rajským protlakem.
Kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a kukuřicí
Tuhle jihomoravskou specialitu, která se již oprávněně řadí mezi naše nejlepší speciality, si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů. Omáčka přesně podle zlatého poměru 2 díly cibule jeden díl masa, zalitá vývarem z kostí zahuštěna bezlepkovou moukou a dokořeněno červenou sušenou paprikou. Příloha jsou vařené bramborové čtvrtky.