Kotlíkový guláš
218 KčNa vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Mezisoučet : 0 Kč
Zobrazuji všech 29 výsledků
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Náš „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu. Nejlépe si jídlo vychutnáte s houskovým knedlíkem nebo bramborem.
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem.
Připraveno podle zásad SCD.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
Kousky kuřecího masa dušené doměkka se zeleným hráškem a cibulkou.
Připraveno podle zásad SCD.
Chcete ochutnat guláš, který vás zaujme svoji jedinečnou vůní a chutí? Tahle zvěřinová pochoutka je určena pro všechny gurmány, kteří si rádi vychutnají chuť poctivé české zvěřiny.
Provensálská specialita původem z města Nice, kterou si zamilujete na první pohled. Velmi chutné zeleninové jídlo by se dalo přirovnat k leču bez uzeniny a vajíčka. Konzumace teplého či studeného ratatouille je vždy chuťový zážitek, můžete ho podávat jako hlavní chod nebo i jako přílohu ke grilovanému masu, jehněčí nebo rybě. V horkých dnech se můžeme podávat i jako samostatný pokrm s křupavou bagetou a sklenkou vychlazeného vína.
Delikátní fazolky s lahodnou smetanovou omáčkou. Bezmasé jídlo, které nejen zasytí, ale i výborně chutná. Hodí se do každého baťohu a můžete ho podávat i jako hlavní jídlo k obědu. Kdo má rád kyselejší jídla, může přidat kapku citrónu.
Mezi tradiční české chuťovky patří jídla s houbami. Abychom neochudili vegetariány, připravili jsme oblíbené houbové jídlo bez masa. Orestovaná paprika s žampiony na cibulovém základu je dochucena smetanovou omáčkou. Ideální přílohou jsou těstoviny, špatně nebude chutnat ani s čerstvým bílým pečivem.
Bezmasé jídlo nabité vitamíny a vlákninou. Sójové boby obsahují víc bílkovin než jakákoliv jiná rostlina. Vydatné a nutričně vyvážené jídlo, které se dá jíst i bez přílohy. Pro větší jedlíky se výborně hodí čerstvý celozrnný chléb, zaručeně dodá dostatek energie pro jakoukoliv činnost.
Vychutnejte si oblíbené mexické chutě se šťavnatým kuřecím masem. Směs masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli si dobyde místo i na vašem stole. Pozor, pálivé.
Některé houby jsou jedlé jenom jednou. Ujišťujeme vás, že tuto pochoutku si budete muset dát znovu. Jednoduchá kombinace kuřecího masa a žampionů vytváří dokonalou chuť.
Krůtí maso a vepřová játra k sobě pasují. Když k tomu přidáme omáčku s kápií a špekem, dochutíme mletou paprikou a česnekem, vaše chuťové buňky budou v ráji.
Nechte se okouzlit chutěmi jihovýchodní Asie. Směs masa, pórku, papriky, rajčat, žampionů, cibule a čínské houby s chilli. Exotická směs zeleniny a krůtího masa si najde své milovníky.
Lehká kuřecí směs s brokolicí, ve které vynikne přirozená chuť brokolice. Maso je nakrájené na nudličky. Brokolice je v současné době považována za moderní zeleninu. Je významným zdrojem hořčíku, který je nezbytný pro činnost svalů, dále představuje bohatý zdroj vitaminu C.
Vepřový guláš je stálicí české kuchyně. Vychutnat si ho můžete doma nebo v přírodě. Vždy skvěle chutná a dobře zasytí.
Vynikající chuť kvalitního vepřového masa dušeného se sladkou mrkví. Jídlo můžete podávat i bez přílohy.
Univerzální jídlo, kterým můžete pohostit každou návštěvu. Vepřové maso dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele a celeru, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka je citronem a cukrem.
Dokonalý hlavní chod. Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí. Vychutnejte si libové vepřové maso s chutnou náplní.
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
Plátky hovězího masa dušené na cibulce, omáčka je doplněna kousky vařeného vejce.
Plátek hovězího masa s vepřovou klobásou v omáčce s okurkami, dochucené hořčicí.
Kousky hovězí maso v omáčce na cibulovém základu dochucené česnekem a cibulí.
Plátek hovězího masa s omáčkou se špekem, křenem, česnekem, paprikou a rajským protlakem.
Kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a kukuřicí
Tuhle jihomoravskou specialitu, která se již oprávněně řadí mezi naše nejlepší speciality, si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.