Zobrazuji všech 11 výsledků

Roastbeef

149 

Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů. 24h marinovaná a pomalu pečená. Na přípravu 150g použito 230g masa. 64g bílkovin a pouze 21g tuku v jedno balení.

Roast Turkey

149 

Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).55g bílkovin a pouze 2g tuku. Vyrobeno z 230g masa.

Srnčí maso na tymiánu

159 

Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Výpek lze použít jako základ omáčky.

Marinované vepřové koleno 500g

169 

Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Skvěle chutná studené s čerstvým chlebem nebo teplé s naší Čočkou po orientálsku.

Králičí maso na slanině

169 

Kousky králičího masa naložené s cibulkou a slaninou, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.

Vepřové maso

129 

Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Můžete podávat i studené. Vhodné pro přípravu pomazánky na chleba. Stačí přidat nakrájenou cibuli a rozmazat na chleba.

Kuřecí maso

119 

Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel.

Jelení maso

159 

Kousky z jelení plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Zvěřina má řadu výhod, pro které ji mnozí labužníci vyhledávají. Maso má nezaměnitelnou chuť zvěřiny, vysoký obsah bílkovin a málo tuku. Zvěřina patří mezi dobře stravitelná masa.

Hovězí maso

149 

Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.

Krůtí maso

129 

Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.