Kotlíkový guláš
218 KčNa vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Mezisoučet : 0 Kč
Zobrazuji všech 101 výsledků
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Náš „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu. Nejlépe si jídlo vychutnáte s houskovým knedlíkem nebo bramborem.
Rýže natural je přírodní neloupaná rýže, proto se v ní nachází více vitamínů, minerálů a vlákniny než v bílé rýži. Použitím hotové celozrnné rýže ušetříte hodinu vaření.
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott. Dodá pokrmu výbornou chuť a vůni i bez dochucovadel.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez dochucovadel.
15 hodin tažený vývar ze slepic a kořenové zeleniny, jemně solený. Je ideální jako základ polévek, omáček a samotný krásně zahřeje při sychravých dnech. Udělá vaše jídlo neodolatelným i bez chemie a dochucovadel.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů. 24h marinovaná a pomalu pečená. Na přípravu 150g použito 230g masa. 64g bílkovin a pouze 21g tuku v jedno balení.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).55g bílkovin a pouze 2g tuku. Vyrobeno z 230g masa.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s rajčaty, kukuřicí, chilli a dvěma druhy fazolí, které jsou výborným zdrojem vlákniny a minerálů.
Vynikající chuť tomuto jídlu dodává šťavnaté krůtí maso a do měkka dušená baby karotka. Vhodné pro nízkokalorickou dietu.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.
Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů. Pokud doplňíte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na dlouhé hodiny. Polévka je vhodná také pro děti, vegetariány a vegany.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jensolí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.
Kousky vepřového masa ve smetanové omáčce s kokosovým mlékem a kořením garam masala. Přílohu tvoří směs dlohozrnné a indiánské rýže.
Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou. Přílohou jsou rýžové těstoviny.
Kousky kuřecích prsou v zeleninové omáčce s příchutí koření kari. Přílohu tvoří bílá jasmínová rýže.
Kousky krůtího masa s asijskou zeleninou a kořením madras curry. Ostřejší chuť kari je zjemněná kokosovým mlékem a rýží basmati.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Výpek lze použít jako základ omáčky.
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými brambory, kterou ocení nejen vegetariání, ale všichni, kteří milují chuť kopru.
Libový plátek hovězího masa v sladkokyselé rajské omáčce. Přílohu tvoří rýžové těstoviny penne.
Plátek vepřového masa v omáčce s kořenovou zeleninou a smetanou. Přílohou je jasmínová rýže.
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové
plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem. Přílohou jsou
tětoviny z hrachové mouky.
Plátek vepřové kýty dušený v zeleninovém základu z mrkve, petržele,
celeru a cibule, omáčka je zahuštěná smetanou a dochucená citronem.
Přílohou jsou těstoviny z hrachové mouky.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou s vyváženým nutričním složením a bohatým zdrojem bílkovin. Klobása je vyrobena bez konzervantů a bez lepku.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou kolínka z rýžové mouky.
Sladký hlavní chod, na kterém si pochutnají nejen děti, ale i dospělí. Náš tip: můžete využít také jako výborný dezert.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je směs rýže s mrkví, hráškem a kukuřicí.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Na másle restovaná mrkev s vařenými brambory se štavnatými kousky vepřové plece.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Vhodnou přílohu tvoří rýže.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné bramborem.
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.
Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
Pikantní směs čočky a kořenové zeleniny, která vyniká vyváženým nutričním složením s velkým podílem bílkovin a nízkým obsahem tuků.
Lze jíst i za studena jako salát nebo jako přílohu k hlavnímu chodu. Vhodné pro vegany. Nebo jako hlavní chod můžete servírovat s vařeným vejcem.
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem.
Připraveno podle zásad SCD.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
Kousky kuřecího masa dušené doměkka se zeleným hráškem a cibulkou.
Připraveno podle zásad SCD.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli. Skvěle chutná studené s čerstvým chlebem nebo teplé s naší Čočkou po orientálsku.
Kousky králičího masa naložené s cibulkou a slaninou, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i při pobytu v přírodě. Pokrm je možné konzumovat i za studena.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
Hotový pokrm, který se dá použít pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu, ale také jako teplá příloha.
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
Naše hotové přílohy a hotové jídlo EXPRES MENU tvoří nerozlučitelnou dvojku. Plnohodnotné jídlo máte připravené do 5 minut.
Chcete ochutnat guláš, který vás zaujme svoji jedinečnou vůní a chutí? Tahle zvěřinová pochoutka je určena pro všechny gurmány, kteří si rádi vychutnají chuť poctivé české zvěřiny.
Sladká kaše z pohanky s meruňkami a BIO kokosovým mlékem. Rychlá zdravá snídaně nebo svačina plná chuti.
Sladká kaše z jáhel se švestkami a BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Sladká kaše z rýže a rozinek s BIO kokosovým mlékem. Rychlá snídaně nebo svačinka plná chuti.
Provensálská specialita původem z města Nice, kterou si zamilujete na první pohled. Velmi chutné zeleninové jídlo by se dalo přirovnat k leču bez uzeniny a vajíčka. Konzumace teplého či studeného ratatouille je vždy chuťový zážitek, můžete ho podávat jako hlavní chod nebo i jako přílohu ke grilovanému masu, jehněčí nebo rybě. V horkých dnech se můžeme podávat i jako samostatný pokrm s křupavou bagetou a sklenkou vychlazeného vína.
Delikátní fazolky s lahodnou smetanovou omáčkou. Bezmasé jídlo, které nejen zasytí, ale i výborně chutná. Hodí se do každého baťohu a můžete ho podávat i jako hlavní jídlo k obědu. Kdo má rád kyselejší jídla, může přidat kapku citrónu.
Mezi tradiční české chuťovky patří jídla s houbami. Abychom neochudili vegetariány, připravili jsme oblíbené houbové jídlo bez masa. Orestovaná paprika s žampiony na cibulovém základu je dochucena smetanovou omáčkou. Ideální přílohou jsou těstoviny, špatně nebude chutnat ani s čerstvým bílým pečivem.
Bezmasé jídlo nabité vitamíny a vlákninou. Sójové boby obsahují víc bílkovin než jakákoliv jiná rostlina. Vydatné a nutričně vyvážené jídlo, které se dá jíst i bez přílohy. Pro větší jedlíky se výborně hodí čerstvý celozrnný chléb, zaručeně dodá dostatek energie pro jakoukoliv činnost.
Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Můžete podávat i studené. Vhodné pro přípravu pomazánky na chleba. Stačí přidat nakrájenou cibuli a rozmazat na chleba.
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel.
Kousky z jelení plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Zvěřina má řadu výhod, pro které ji mnozí labužníci vyhledávají. Maso má nezaměnitelnou chuť zvěřiny, vysoký obsah bílkovin a málo tuku. Zvěřina patří mezi dobře stravitelná masa.
Kousky hovězí plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Vychutnejte si oblíbené mexické chutě se šťavnatým kuřecím masem. Směs masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli si dobyde místo i na vašem stole. Pozor, pálivé.
Některé houby jsou jedlé jenom jednou. Ujišťujeme vás, že tuto pochoutku si budete muset dát znovu. Jednoduchá kombinace kuřecího masa a žampionů vytváří dokonalou chuť.
Krůtí maso a vepřová játra k sobě pasují. Když k tomu přidáme omáčku s kápií a špekem, dochutíme mletou paprikou a česnekem, vaše chuťové buňky budou v ráji.
Nechte se okouzlit chutěmi jihovýchodní Asie. Směs masa, pórku, papriky, rajčat, žampionů, cibule a čínské houby s chilli. Exotická směs zeleniny a krůtího masa si najde své milovníky.
Lehká kuřecí směs s brokolicí, ve které vynikne přirozená chuť brokolice. Maso je nakrájené na nudličky. Brokolice je v současné době považována za moderní zeleninu. Je významným zdrojem hořčíku, který je nezbytný pro činnost svalů, dále představuje bohatý zdroj vitaminu C.
Vepřový guláš je stálicí české kuchyně. Vychutnat si ho můžete doma nebo v přírodě. Vždy skvěle chutná a dobře zasytí.
Vynikající chuť kvalitního vepřového masa dušeného se sladkou mrkví. Jídlo můžete podávat i bez přílohy.
Univerzální jídlo, kterým můžete pohostit každou návštěvu. Vepřové maso dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele a celeru, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka je citronem a cukrem.
Dokonalý hlavní chod. Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí. Vychutnejte si libové vepřové maso s chutnou náplní.
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
Plátky hovězího masa dušené na cibulce, omáčka je doplněna kousky vařeného vejce.
Plátek hovězího masa s vepřovou klobásou v omáčce s okurkami, dochucené hořčicí.
Kousky hovězí maso v omáčce na cibulovém základu dochucené česnekem a cibulí.
Plátek hovězího masa s omáčkou se špekem, křenem, česnekem, paprikou a rajským protlakem.
Kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a kukuřicí
Tuhle jihomoravskou specialitu, která se již oprávněně řadí mezi naše nejlepší speciality, si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Vepřová plec čerstvě umletá, dušená na základu z cibule, papriky a rajčat, dochucená rajským protlakem a oreganem.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.