K – Kuře po mexicku s fazolemi
119 K芝avnaté kousky kuřecího masa s rajčaty, kukuřicí, chilli a dvěma druhy fazolí, které jsou výborným zdrojem vlákniny a minerálů.
Mezisoučet : 0 Kč
Zobrazuji všech 20 výsledků
Šťavnaté kousky kuřecího masa s rajčaty, kukuřicí, chilli a dvěma druhy fazolí, které jsou výborným zdrojem vlákniny a minerálů.
Vynikající chuť tomuto jídlu dodává šťavnaté krůtí maso a do měkka dušená baby karotka. Vhodné pro nízkokalorickou dietu.
Kousky vepřového masa ve smetanové omáčce s kokosovým mlékem a kořením garam masala. Přílohu tvoří směs dlohozrnné a indiánské rýže.
Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou. Přílohou jsou rýžové těstoviny.
Kousky kuřecích prsou v zeleninové omáčce s příchutí koření kari. Přílohu tvoří bílá jasmínová rýže.
Kousky krůtího masa s asijskou zeleninou a kořením madras curry. Ostřejší chuť kari je zjemněná kokosovým mlékem a rýží basmati.
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými brambory, kterou ocení nejen vegetariání, ale všichni, kteří milují chuť kopru.
Libový plátek hovězího masa v sladkokyselé rajské omáčce. Přílohu tvoří rýžové těstoviny penne.
Plátek vepřového masa v omáčce s kořenovou zeleninou a smetanou. Přílohou je jasmínová rýže.
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové
plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem. Přílohou jsou
tětoviny z hrachové mouky.
Plátek vepřové kýty dušený v zeleninovém základu z mrkve, petržele,
celeru a cibule, omáčka je zahuštěná smetanou a dochucená citronem.
Přílohou jsou těstoviny z hrachové mouky.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou s vyváženým nutričním složením a bohatým zdrojem bílkovin. Klobása je vyrobena bez konzervantů a bez lepku.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou kolínka z rýžové mouky.
Sladký hlavní chod, na kterém si pochutnají nejen děti, ale i dospělí. Náš tip: můžete využít také jako výborný dezert.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je směs rýže s mrkví, hráškem a kukuřicí.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Na másle restovaná mrkev s vařenými brambory se štavnatými kousky vepřové plece.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Vhodnou přílohu tvoří rýže.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné bramborem.