Kotlíkový guláš
218 KčNa vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Mezisoučet : 0 Kč
Zobrazuji všech 94 výsledků
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Máte rádi palivé? Máte rádi chilli? Tak to musíte vyzkoušet Telcek ochucený chilli. Delikátní jemné plátky, které nabízí pravou chuť masa. Krůtí maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Náš „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu. Nejlépe si jídlo vychutnáte s houskovým knedlíkem nebo bramborem.
Rýže natural je přírodní neloupaná rýže, proto se v ní nachází více vitamínů, minerálů a vlákniny než v bílé rýži. Použitím hotové celozrnné rýže ušetříte hodinu vaření.
Delikátní jemné plátky, které nabízí pravou chuť masa. Krůtí maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
Delikátní jemné plátky, které nabízí pravou chuť masa. Krůtí maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
Delikátní jemné plátky, které nabízí pravou chuť masa. Krůtí maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
Delikátní jemné plátky, které nabízí pravou chuť masa. Vepřové maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
Delikátní jemné plátky, které nabízí pravou chuť masa. Stařené hovězí maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
Delikátní jemné plátky, které nabízí pravou chuť masa. Vepřové maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
Delikátní jemné plátky, které nabízí pravou chuť masa. Stařené hovězí maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Delikátní jemné plátky, které nabízí pravou chuť masa. Vepřové maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
Delikátní jemné plátky, které nabízí pravou chuť masa. Stařené hovězí maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s rajčaty, kukuřicí, chilli a dvěma druhy fazolí, které jsou výborným zdrojem vlákniny a minerálů.
Vynikající chuť tomuto jídlu dodává šťavnaté krůtí maso a do měkka dušená baby karotka. Vhodné pro nízkokalorickou dietu.
Jemná smetanová omáčka se třemi vařenými vejci, kterou ocení všichni strávníci, kteří mají rádi kopr.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jensolí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.
Kousky vepřového masa ve smetanové omáčce s kokosovým mlékem a kořením garam masala. Přílohu tvoří směs dlohozrnné a indiánské rýže.
Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou. Přílohou jsou rýžové těstoviny.
Kousky kuřecích prsou v zeleninové omáčce s příchutí koření kari. Přílohu tvoří bílá jasmínová rýže.
Kousky krůtího masa s asijskou zeleninou a kořením madras curry. Ostřejší chuť kari je zjemněná kokosovým mlékem a rýží basmati.
Vegetariáni slavte a jásejte! Toto rizoto si zamilujete. Nová rýže typu parboiled skvěle drží tvar a typicky pro rizoto vyniká skvělou úpravou "al dente". S výběrovou zeleninou jako je baby karotka, hrášek, zelené fazolky a kukuřice je to správný základ pro skvělé rizoto. Výraznou chuť však zajišťuje směs provensálských bylinek. Pro nasycení se, a dotažení celé chuti, jsme přidali na kostičky nakrájené přírodní nigari tofu, které jistě ocení nejen klasičtí vegetariáni, ale pochutná si na něm každý
Energeticky velmi výživné čočkové ragú jsme pro tentokrát doplnili skvělou farmářskou šunkou. Tato výběrová šunka z 98% masa, nakrájená na kostičky je po zamíchání s čočkou skvělým doplňkem tohoto lehkého, ale přitom velmi sytého jídla, které vás nabije na dlouhé hodiny. Černá čočka Beluga doplněná orestovanou zeleninou, podmanivou chutí balsamicového octa a dalších koření, dotváří chuť celé této gurmánské symfonie. Díky své konzistenci se jídlo rychle prohřeje ve všech svých vrstvách. A nyní už jen vzít lž
Jemná smetanová omáčka s vejcem na tvrdo a vařenými brambory, kterou ocení nejen vegetariání, ale všichni, kteří milují chuť kopru.
Libový plátek hovězího masa v sladkokyselé rajské omáčce. Přílohu tvoří rýžové těstoviny penne.
Plátek vepřového masa v omáčce s kořenovou zeleninou a smetanou. Přílohou je jasmínová rýže.
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové
plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem. Přílohou jsou
tětoviny z hrachové mouky.
Plátek vepřové kýty dušený v zeleninovém základu z mrkve, petržele,
celeru a cibule, omáčka je zahuštěná smetanou a dochucená citronem.
Přílohou jsou těstoviny z hrachové mouky.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou s vyváženým nutričním složením a bohatým zdrojem bílkovin. Klobása je vyrobena bez konzervantů a bez lepku.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou kolínka z rýžové mouky.
Sladký hlavní chod, na kterém si pochutnají nejen děti, ale i dospělí. Náš tip: můžete využít také jako výborný dezert.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je směs rýže s mrkví, hráškem a kukuřicí.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Na másle restovaná mrkev s vařenými brambory se štavnatými kousky vepřové plece.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře. Vhodnou přílohu tvoří rýže.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, dochucené česnekem a majoránkou, doplněné bramborem.
Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
Pikantní směs čočky a kořenové zeleniny, která vyniká vyváženým nutričním složením s velkým podílem bílkovin a nízkým obsahem tuků.
Lze jíst i za studena jako salát nebo jako přílohu k hlavnímu chodu. Vhodné pro vegany. Nebo jako hlavní chod můžete servírovat s vařeným vejcem.
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem.
Připraveno podle zásad SCD.
Kvalitní kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a česnekem.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
Kousky kuřecího masa dušené doměkka se zeleným hráškem a cibulkou.
Připraveno podle zásad SCD.
Za exotickým názvem se skrývá naše vůbec první vegan jídlo. Ale nemusí se jej obávat ani klasický strávník vyznávající masitou stravu. Quinoa je jedna z nejstarších obilovin Jižní Ameriky a je velmi bohatá na vápník a bílkoviny. Mimo to je quinoa také cenným zdrojem hořčíku, železa, fosforu a mnoha vitaminů. Ve spojení s cizrnou, garam masala kořením, výživnými batáty, hnědým cukrem, himalájskou solí, olivovým olejem dostanete 400g nejen zdravého, ale energeticky skvěle vyváženého jídla. Vyzkoušejte a probo
Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítit řadu přísad jako je skořice, zázvor, citron, kajenský pepř. Všechny přísady se spojí v jeden neopakovatelný vjem.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
Hotový pokrm, který se dá použít pro rychlou přípravu rizota nebo zeleninového salátu, ale také jako teplá příloha.
Brambory se zeleninou můžete využít na několik způsobů. Skvěle se hodí pro rychlou přípravu bramborového salátu, můžete je zapéct v troubě nebo jednoduše přidat jako přílohu k masu.
Naše hotové přílohy a hotové jídlo EXPRES MENU tvoří nerozlučitelnou dvojku. Plnohodnotné jídlo máte připravené do 5 minut.
Chcete ochutnat guláš, který vás zaujme svoji jedinečnou vůní a chutí? Tahle zvěřinová pochoutka je určena pro všechny gurmány, kteří si rádi vychutnají chuť poctivé české zvěřiny.
Provensálská specialita původem z města Nice, kterou si zamilujete na první pohled. Velmi chutné zeleninové jídlo by se dalo přirovnat k leču bez uzeniny a vajíčka. Konzumace teplého či studeného ratatouille je vždy chuťový zážitek, můžete ho podávat jako hlavní chod nebo i jako přílohu ke grilovanému masu, jehněčí nebo rybě. V horkých dnech se můžeme podávat i jako samostatný pokrm s křupavou bagetou a sklenkou vychlazeného vína.
Delikátní fazolky s lahodnou smetanovou omáčkou. Bezmasé jídlo, které nejen zasytí, ale i výborně chutná. Hodí se do každého baťohu a můžete ho podávat i jako hlavní jídlo k obědu. Kdo má rád kyselejší jídla, může přidat kapku citrónu.
Mezi tradiční české chuťovky patří jídla s houbami. Abychom neochudili vegetariány, připravili jsme oblíbené houbové jídlo bez masa. Orestovaná paprika s žampiony na cibulovém základu je dochucena smetanovou omáčkou. Ideální přílohou jsou těstoviny, špatně nebude chutnat ani s čerstvým bílým pečivem.
Bezmasé jídlo nabité vitamíny a vlákninou. Sójové boby obsahují víc bílkovin než jakákoliv jiná rostlina. Vydatné a nutričně vyvážené jídlo, které se dá jíst i bez přílohy. Pro větší jedlíky se výborně hodí čerstvý celozrnný chléb, zaručeně dodá dostatek energie pro jakoukoliv činnost.
Vychutnejte si oblíbené mexické chutě se šťavnatým kuřecím masem. Směs masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli si dobyde místo i na vašem stole. Pozor, pálivé.
Některé houby jsou jedlé jenom jednou. Ujišťujeme vás, že tuto pochoutku si budete muset dát znovu. Jednoduchá kombinace kuřecího masa a žampionů vytváří dokonalou chuť.
Krůtí maso a vepřová játra k sobě pasují. Když k tomu přidáme omáčku s kápií a špekem, dochutíme mletou paprikou a česnekem, vaše chuťové buňky budou v ráji.
Nechte se okouzlit chutěmi jihovýchodní Asie. Směs masa, pórku, papriky, rajčat, žampionů, cibule a čínské houby s chilli. Exotická směs zeleniny a krůtího masa si najde své milovníky.
Lehká kuřecí směs s brokolicí, ve které vynikne přirozená chuť brokolice. Maso je nakrájené na nudličky. Brokolice je v současné době považována za moderní zeleninu. Je významným zdrojem hořčíku, který je nezbytný pro činnost svalů, dále představuje bohatý zdroj vitaminu C.
Vepřový guláš je stálicí české kuchyně. Vychutnat si ho můžete doma nebo v přírodě. Vždy skvěle chutná a dobře zasytí.
Vynikající chuť kvalitního vepřového masa dušeného se sladkou mrkví. Jídlo můžete podávat i bez přílohy.
Univerzální jídlo, kterým můžete pohostit každou návštěvu. Vepřové maso dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele a celeru, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka je citronem a cukrem.
Dokonalý hlavní chod. Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí. Vychutnejte si libové vepřové maso s chutnou náplní.
Vepřová pečeně se smetanou, na kořenové zelenině. Omáčka je dochucená divokým kořením a hořčicí.
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
Plátky hovězího masa dušené na cibulce, omáčka je doplněna kousky vařeného vejce.
Plátek hovězího masa s vepřovou klobásou v omáčce s okurkami, dochucené hořčicí.
Kousky hovězí maso v omáčce na cibulovém základu dochucené česnekem a cibulí.
Plátek hovězího masa s omáčkou se špekem, křenem, česnekem, paprikou a rajským protlakem.
Kousky hovězího masa z plece se zelenými fazolovými lusky a kukuřicí
Tuhle jihomoravskou specialitu, která se již oprávněně řadí mezi naše nejlepší speciality, si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Vepřová plec čerstvě umletá, dušená na základu z cibule, papriky a rajčat, dochucená rajským protlakem a oreganem.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
Libové kousky hovězího masa dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou, podlité taženým vývarem, dochucené česnekem a majoránkou.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
Šťavnaté kousky Kuřecího stehenního maso dušeného na páře s kukuřicí, hráškem a baby karotkou. Chuť propojuje omáčka na cibulovém základu. Dva druhy fazolí je příloha, díky které máte zajišten vydatný zdroj bílkovin a vlákniny. Celé jídlo je lehké a vhodné na oběd mezi zátěží.
Nejoblíběnější jídlo, díky skvěle vývážené chuti a nutriční hodnotě. V omáčce s kusy cibule, špekem, rajským protlakem jsou Kuřecí stehenní kousky pečené v páře. Celozrná rýže natural propojená s omáčkou dotváří celek i díky tomu, že je mimořádně bohatá na vitamíny a vlákninu.
Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojí v jednom jídle s omáčkou s proužky cibule, masitou klobásou, špekem a žampiony. S bulgurem, který je vlastně celozrná nalámaná pšenice tvoří velice výživné jídlo s příjemným šmrncem díky feferonkám a chilli.
Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky doplní celé jídlo k dokonalosti.
Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením. S bramborovými ručně válenými špalíčky není divu, že je toto jídlo jedno z nejoblíbenějších v naší nabídce.
Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje výpek z masa. Není to nejlehčí jídlo před sportem, ale náročném dni určitě potěší a zasytí.
Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů. Omáčka přesně podle zlatého poměru 2 díly cibule jeden díl masa, zalitá vývarem z kostí zahuštěna bezlepkovou moukou a dokořeněno červenou sušenou paprikou. Příloha jsou vařené bramborové čtvrtky.