Zobrazuji všech 20 výsledků

Není skladem

K – Telecí líčka na víně, penne

270 

Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou. Přílohou jsou rýžové těstoviny.

Není skladem

A – Zeleninové rizoto s tofu

338 

Vegetariáni slavte a jásejte! Toto rizoto si zamilujete. Nová rýže typu parboiled skvěle drží tvar a typicky pro rizoto vyniká skvělou úpravou "al dente". S výběrovou zeleninou jako je baby karotka, hrášek, zelené fazolky a kukuřice je to správný základ pro skvělé rizoto. Výraznou chuť však zajišťuje směs provensálských bylinek. Pro nasycení se, a dotažení celé chuti, jsme přidali na kostičky nakrájené přírodní nigari tofu, které jistě ocení nejen klasičtí vegetariáni, ale pochutná si na něm každý

Není skladem

K – Vepřové na žampionech, fusilli

250 

Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové
plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem. Přílohou jsou
tětoviny z hrachové mouky.

Není skladem

K – Čočka po orientálsku

250 

Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou s vyváženým nutričním složením a bohatým zdrojem bílkovin. Klobása je vyrobena bez konzervantů a bez lepku.

Není skladem

K – Kuře na paprice s těstovinami

238 

Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou kolínka z rýžové mouky.

Není skladem

A – Pečené hovězí na tymiánu

478 

Je to steak, není to steak? Tak trochu oboje. Aby se Vám lépe jedlo ze sáčku, udělali jsme Vám ze steaku kostky. A to ne ledajaké, neboť se jedná o prvotřídní hovězí z mladých býčků. Aby zkřehlo, naložili jsme jej přes noc do oleje a tymiánu, který mu přidá tu správnou vůni a finální chuť. Poté jej vložíme do trouby a pečeme. Závěrečná sterilace se již jen podepíše na tom, že se maso krásně na jazyku rozpadá a krásně naplní vaše chuťové pohárky. Jeho nízká hmotnost jej, tak jako další 100% masa, předurčuje

Není skladem

Vepřový guláš

186 

Vepřový guláš je stálicí české kuchyně. Vychutnat si ho můžete doma nebo v přírodě. Vždy skvěle chutná a dobře zasytí.

Není skladem

Loupežnická roštěná

218 

Plátek hovězího masa s omáčkou se špekem, křenem, česnekem, paprikou a rajským protlakem.

Není skladem

A – Vepřové maso na kmíně

358 

Tak to je opravdu maso! Ručně očištěné a porcované kousky vepřové plece pečené v páře spolu s kmínem. Díky vyššímu obsahu tuku je maso hezky šťavnaté, chutné a ani potom co ztratí pečením třetinu své váhy není vysušené. Malá hmotnost a vysoká výživová hodnota předurčuje použití masa i v případě, že cestujete na lehko.

Není skladem

A – Krůtí maso na cibulce

378 

V páře spolu s plátky cibulky jsou pečené kousky krůtího stehenního masa. Za zlatavou kůrčičkou se skrývá šťavnaté maso, které je obrovským zdrojem proteinů a díky nízkému obsahu tuku se toto maso řadí mezi nejzdravější, ale taky nejchutnější potraviny. Malá hmotnost a vysoká výživová hodnota předurčuje použití masa i v případě, že cestujete na lehko.

Není skladem

A – Kuřecí po zahradnicku s fazolemi

338 

Šťavnaté kousky Kuřecího stehenního maso dušeného na páře s kukuřicí, hráškem a baby karotkou. Chuť propojuje omáčka na cibulovém základu. Dva druhy fazolí je příloha, díky které máte zajišten vydatný zdroj bílkovin a vlákniny. Celé jídlo je lehké a vhodné na oběd mezi zátěží.

Není skladem

A – Pikantní kotlík s bulgurem

358 

Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojí v jednom jídle s omáčkou s proužky cibule, masitou klobásou, špekem a žampiony. S bulgurem, který je vlastně celozrná nalámaná pšenice tvoří velice výživné jídlo s příjemným šmrncem díky feferonkám a chilli.

Není skladem

A – Hovězí guláš s bramborem

378 

Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů. Omáčka přesně podle zlatého poměru 2 díly cibule jeden díl masa, zalitá vývarem z kostí zahuštěna bezlepkovou moukou a dokořeněno červenou sušenou paprikou. Příloha jsou vařené bramborové čtvrtky.