Krůtí ragú s fazolemi
149 KčInspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Mezisoučet : 0 Kč
Zobrazuji všech 17 výsledků
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s rajčaty, kukuřicí, chilli a dvěma druhy fazolí, které jsou výborným zdrojem vlákniny a minerálů.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa. Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
Kousky kuřecích prsou v zeleninové omáčce s příchutí koření kari. Přílohu tvoří bílá jasmínová rýže.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou kolínka z rýžové mouky.
Kousky kuřecího masa dušené doměkka se zeleným hráškem a cibulkou.
Připraveno podle zásad SCD.
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i při pobytu v přírodě. Pokrm je možné konzumovat i za studena.
Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítit řadu přísad jako je skořice, zázvor, citron, kajenský pepř. Všechny přísady se spojí v jeden neopakovatelný vjem.
Kousky kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, lehce osolené. Vhodný základ pro spoustu chutných jídel.
Vychutnejte si oblíbené mexické chutě se šťavnatým kuřecím masem. Směs masa s rajčaty, fazolemi, kukuřicí a chilli si dobyde místo i na vašem stole. Pozor, pálivé.
Některé houby jsou jedlé jenom jednou. Ujišťujeme vás, že tuto pochoutku si budete muset dát znovu. Jednoduchá kombinace kuřecího masa a žampionů vytváří dokonalou chuť.
Lehká kuřecí směs s brokolicí, ve které vynikne přirozená chuť brokolice. Maso je nakrájené na nudličky. Brokolice je v současné době považována za moderní zeleninu. Je významným zdrojem hořčíku, který je nezbytný pro činnost svalů, dále představuje bohatý zdroj vitaminu C.
Šťavnaté kousky kuřecího masa s cibulkou, slaninou, paprikovou klobásou a tvarohem tvoří vydatné jídlo, na kterém si pochutnáte doma i v přírodě
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
Šťavnaté kousky Kuřecího stehenního maso dušeného na páře s kukuřicí, hráškem a baby karotkou. Chuť propojuje omáčka na cibulovém základu. Dva druhy fazolí je příloha, díky které máte zajišten vydatný zdroj bílkovin a vlákniny. Celé jídlo je lehké a vhodné na oběd mezi zátěží.
Nejoblíběnější jídlo, díky skvěle vývážené chuti a nutriční hodnotě. V omáčce s kusy cibule, špekem, rajským protlakem jsou Kuřecí stehenní kousky pečené v páře. Celozrná rýže natural propojená s omáčkou dotváří celek i díky tomu, že je mimořádně bohatá na vitamíny a vlákninu.